Cropdag Familie in Beeld - zaterdag 21 december 2019 10:00-16:30 uur

9,50

Voorraad:
Op voorraad
Model:
WS100

Beschikbare opties

Bestellen

Omschrijving

Wat houdt een cropdag in?

In onze workshopruimte stellen wij steeds voor maximaal 8 mensen een grote werkruimte met tafels en stoelen beschikbaar. Het is dan de bedoeling, dat iedereen zijn of haar eigen album, foto's, documenten en overig materiaal (dessinvellen e.d.) meeneemt en dat met zijn of haar eigen gereedschap, lijm e.d op lay-outs gaat plakken.

Het leuke tijdens zo'n cropdag is, dat je elkaar inspireert door de albums van elkaar in te zien en erover te praten. Bovendien is Wim Kros de hele dag aanwezig om de nodige ideeën en techniektips te geven.

En heeft u wat nodig, dan is het FiB-winkeltje. De cropdag duurt van 10.00 - 16.300 uur. Wij zorgen voor de lunch, koffie, thee en frisdrank en rekenen daar € 8,50 per persoon voor. We vragen onze croppers om het lokaal om 16.30 uur bezemschoon achter te laten.

Tags:

Familie in Beeld

Welkom op de webshop van 'Familie in Beeld'. In deze webshop vindt u de producten die door de redactie van 'Familie in Beeld' zijn geselecteerd, waarmee u projecten maakt in de thema's familiegeschiedenis en stamboomonderzoek.

Contact

info@familieinbeeld.nl

Facebook